Brüsszeli kirándulás

Járóka Lívia európai parlamenti képviselő meghívására a József Attila Nevelőintézet és a Kozmutza-iskola közel 40 diákja tett látogatást Brüsszelben. A négynapos kirándulás alatt a gyerekek jártak a holland tengerparton lévő Vlissingenben, megnézték Brugge városát és Brüsszelt, valamint megismerkedtek az Európai Parlamenttel is.

– Nagyon örülök, hogy vendégül láthattuk a gyerekeket – mondta el Járóka Lívia. – Sajnos, a csoport csak ilyen szűk létszámú lehetett, de bízom benne, hogy a jövőben még többen tudnak majd élni hasonló lehetőséggel. Nagyon fontosnak tartom, hogy minél többen felfigyeljenek ezekre a tehetséges fiatalokra, és rajtuk keresztül a többi hátrányos helyzetű gyermekre. Problémáik megoldására közösen kell erőfeszítéseket tennünk

A Brüsszelbe utazókat több, kiemelkedően teljesítő fiatal (grafikus, szobrász, fotóművész, filmes, művészettörténész) is elkísérte, nem titkoltan azzal a céllal, hogy a gyerekekkel megoszthassák tapasztalataikat, valamint felfigyeljenek a kiemelkedő tehetségekre.

További információk:

Járóka Lívia:+32 228 45218